⎯⎯⎯    BIO2CLEAN      ⎯⎯⎯

Team & Contact

❈ ❈ ❈

Dirk Dubin

INGENIEUR

Dirk Dubin

___________________

Ing Dirk Dubin - is industrieel ingenieur chemie en heeft een erkenning als milieucoördinator A voor het Vlaamse Gewest. Van 1999 tot 2014 was Dirk milieuingenieur en rechterhand van de milieucoördinator voor zowel Ford Genk als de testbanen te Lommel. Sinds 1999 volgde hij er de bodemsaneringsprojecten op, werkte hierbij continu samen met de onderzoekers van CMK en promootte intern het gebruik van fytoremediatie.

Gedurende 15 jaar was hij er tevens de bezieler van het milieuzorgsysteem ISO14001. Dit samen met zijn certificatie voor interne auditor ISO14001 en ISO9001, en zijn certificatie als 6-Sigma Black Belt tonen aan dat hij zorgsystemen samen met kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Sedert 2006 is hij ook actief als energiedeskundige en milieuconsultant. Vanaf 2015 brengt hij de haalbaarheid van de spin-off bio2clean in kaart.

___________________

Meer info?

+32 (0) 495 99 71 14

Mario Clemmens

GEOLOOG

Mario Clemmens, MSc

___________________

Mario Clemmens, MSc - is geoloog en houder van een bosbouw-bekwaamheidsgetuigschrift. Van 1996 tot 2004 was Mario geoloog-projectleider bij erkend bodemsaneringsdeskundige nv Bureau voor Milieu-Onderzoek. Sedert 2005 is hij zaakvoerder van bvba Clemmens Consult en actief als consultant op vlak van pesticidenvrij beheer van groen en verhardingen, ecologisch terreinbeheer en fytoremediatie.

Daarnaast heeft Mario een ruime ervaring met betrekking tot integrale kwaliteitszorg en projectmanagement.

Vanaf 2015 participeert bvba Clemmens Consult in bio2clean voor wat betreft de activiteiten op vlak van fytoremediatie. De combinatie van de kennis en ervaring op vlak van bodemonderzoek en –sanering met de kennis en ervaring in groenmanagement vormt hierbij een sterke meerwaarde.

___________________

Meer info?

+32 (0) 494 50 84 15

Contactformulier

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.